O nama

O nama

Nakon više od 20 godina rada u najboljim IT tvrtkama Republike Hrvatske, odlučili smo 2008. godine pokrenuti vlastiti biznis, danas već mnogima poznatog imena, Printamo za Vas d.o.o. Osnovna nam je djelatnost prodaja uredskog potrošnog materijala, poglavito tonera i tinti. Naš brend SwissPrint spoj je dalekoistočnih proizvođača tonera i tinti, najvećeg europskog proizvođača tonera te vlastite proizvodnje tinti što nam omogućuje najveću ponudu, najvišu moguću kvalitetu te uvijek dostupnu robu na lageru.

U ova recesijska vremena naš slogan pobijedite troškove dobiva na težini jer upotrebom naših zamjenskih tonera ili/i tinti smanjujete troškove printanja za 50 do 70 %, ispisujete jednaku količinu stranica u iznimnoj kvaliteti, zadržavate jamstvo na printere u jamstvenom roku, a svoj poslovni odnos s nama možete ostvariti iz udobnosti vlastitog doma ili tvrtke uz pomoć online veleprodajno-maloprodajnog programa na web stranici www.king.hr.

Kvaliteta proizvoda određena je odabirom dobavljača. Naime, cilj nam nije uvoz najjeftinijih proizvoda i prodaja istih, naš je zadatak ponuda najkvalitetnijih proizvoda, dugoročna suradnja i zadovoljstvo kupca te ostvarivanje ušteda kroz korištenje zamjenskih tonera i tinti, ali i nezaobilazna zaštita okoliša kroz recikliranje. 

Zamjenski toneri s oznakama Standard (ZT) i Premium (ZTP) su reciklirani originalni toneri, a proizvođač ima sve certifikate jamstva i kontrole kvalitete. Naši kupci u Republici Hrvatskoj su neke od vodećih banaka, osiguranja i mnoge druge renomirane tvrtke, a pod različitim brendovima u Europskoj uniji tonere našeg dobavljača koriste i tvrtke poput Deutsche Telecoma, AEG, Porshe-a.

Kvaliteta naših zamjenskih tonera je originalna i može se usporediti s kvalitetom i performansama originalnih proizvoda. Certifikati ISO 9001/ISO14001;2004 dokaz su kvalitete kojom proizvodi nadmašuju i standarde kvalitete propisane prema najvišem europskom standardu DIN 33870 u toj konkretnoj proizvodnoj branši. Naš proizvođač zadovoljio je ASTM F1856-98, jedini svjetski poznat standard koji određuje efikasnost tonera. Toneri, također, zadovoljavaju i AMES test koji jamči da nisu štetni po zdravlje. Rezultat svega navedenog su dvije godine jamstva na naše tonere.

Kao dokaz da vjerujemo u proizvodni asortiman koji nudimo, jedini u Hrvatskoj na zahtjev kupca pismeno jamčimo za printere u jamstvenom roku te snosimo troškove popravka printera u slučaju kvara uslijed korištenja naših tonera ili tinti.

Veliko nam je zadovoljstvo da osim sniženja troškova, zajedno s kupcima aktivno radimo na zaštiti životne sredine iza čega stojimo i svojim proizvodima te izborom dobavljača koji o našoj životnoj sredini vode računa i prilikom procesa proizvodnje. Toneri proizvedeni za nas sadrže i preko 75 % recikliranih dijelova, ali pritom ne sadrže halogene materijale. Ističemo i činjenicu kako su kartoni i kutije, u koje pakiramo tonere i tinte, također izrađene isključivo od recikliranih sirovina.

Vjerujemo da smo ovime ukazali kako smo uistinu ozbiljna tvrtka, a kao dodatan dokaz tome spremni smo Vam i ponuditi tonere na besplatno testiranje. Također, ukoliko niste zadovoljni kvalitetom ispisa, možete kupljeni artikl vratiti u roku od sedam dana bez plaćanja uz obvezu da niste potrošili više od 10 % istog. Mi smo posve sigurni da do toga neće doći, a Vama pružamo mogućnost da se osobno u to uvjerite.

Vaš Printamo za Vas d.o.o team

  • Moja košarica
    • Košarica je prazna